info@visapedia.com:سازمان مهاجرتی ویزاپدیا نماینده فعال در ایران و سایر کشور ها می پذیرد.در صورت تمایل به همکاری لطفا رزومه و برنامه کاری خود را به این آدرس بفرستید

  اقامت از طریق کار آفرینی کبک:
متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق برنامه کارآفرینی کبک متعهد به انجام موارد ذیل در برای مدت ۱ سال در ۳ اول پس از ورود می‌باشند:

  • انجام سرمایه گذاری به میزان حداقل ۱۰۰ هزار دلار کانادا به منظور ایجاد و یا خرید یک بیزینس در کبک که سهم متقاضی به تنهایی و یا به همراه همسر ۲۵ درصد باشد.
  • استخدام حداقل یک نفر از استان کبک
  • مشارکت در مدیریت روزانه بیزینس
مزیت‌های روش کارآفرینی کبک:
  • عدم نیاز به مهارت و یا مدارک رسمی زبان انگلیسی و یا فرانسه
  • عدم الزام به داشتن مدارک دانشگاهی
  • مدت زمان سریع‌تر این روش به نسبت روش کار آفرینی فدرال
  • در جدول ذیل خلاصه شرایط مورد نیاز جهت اخذ اقامت کانادا از طریق کارآفرینی کبک آورده شده است.

شرایط لازم  برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی کبک:
  • حداقل ارزش اموال و دارائی‌ها معادل ۳۰۰ هزار دلار کانادا (لزومی به انتقال این میزان پول به کانادا نمی‌باشد)
  • سابقه کاری داشتن ۲ سال سابقه مدیریتی و یا داشتن یک بیزینس با داشتن حداقل ۲۵ درصد از سهام آن
تماس با ما:
ایران : آدرس ایران : تهران ،زعفرانیه، خیابان جامی شرقی، برج پارسا
کانادا: Suite 200 - 100 Park Royal West Vancouver, BC V7T 1A2
تماس مستقیم با ما : از ۹ شب تا ۱۱ صبح به وقت تهران
تهران: ۰۹۱۲۱۲۵۹۹۳۱ - ۸۵۳۱۴۶۳۱ - ۲۶۸۰۱۷۷۵
کانادا : ۶۰۴۶۵۷۱۳۷۷-۰۰۱