info@visapedia.com:سازمان مهاجرتی ویزاپدیا نماینده فعال در ایران و سایر کشور ها می پذیرد.در صورت تمایل به همکاری لطفا رزومه و برنامه کاری خود را به این آدرس بفرستید

اقامت کانادا از طریق کار آفرینی استانی

دولت استان بریتیش کلمبیا در برنامهٔ استانی خود برای جذب صاحبان تجربه تجاری و نیز صاحبان سرمایه به این استان سه برنامه دارد:
۱. گروه مهارت های کسب و کار ‌ Business Skills Category
۲. گروه کسب و کار منطقه ای Regional Business Category
۳. گروه پروژه های استراتژیک Strategic Projects Category
ضوابط اصلی برای هرسه دسته :
هدف اصلی از بزینس، کسب سود از درآمد فعال از عرضه محصولات / خدمات است؛
پایداری وموفقیت کسب و کار تجاری باید محتمل باشد؛
کسب و کار باید به سود اقتصادی بریتیش کلمبیا در یکی از موارد زیر باشد :
• افزایش صادرات کالا / خدمات؛
• افزایش ارزش افزوده تولید، پردازش، و یا فعالیت منابع اولیه؛
• افزایش گردشگری بریتیش کلمبیا؛
• افزایش تحقیق و توسعه و تجاری سازی فن آوری؛
• ایجاد روش های نوآورانه برای کسب و کارهای سنتی؛
• ارائه خدماتی برای بازار محروم منطقه ای؛
• انتقال مهارت، فن آوری، و دانش به بریتیش کلمبیا .

استان منیتوبا برنامه های متعددی برای جذب مهاجرین به این استان اعلام کرده است که مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
- حمایت خانوادگی Family Support: برای افرادی که سن آنها بین ۲۱ تا ۴۹ سال است، حداقل یک سال تحصیلات عالیه و دو سال سابقه کار تمام وقت دارند، دانش کافی از زبان انگلیسی و فرانسه دارند و نیز بستگان نزدیک شامل فرزند، پدر، پدربزرگ، مادر، مادر بزرگ، برادر، خواهر، عمه، خاله، دایی، خواهر زاده، برادر زاده، عموزاده، خاله زاده و عمه زاده در استان منیتوبای کانادا دارند و این بستگان برای کمک به آنها تعهد می کنند.
- سابقه کار در استان Employer Direct: برای افرادی که حداقل ۶ ماه سابقه کار در استان منیتوبا دارند
- سابقه تحصیل در استان International Students: برای افرادی که یک مدرک دانشگاهی در منیتوبا گرفته اند
- برنامه عمومی نیروی متخصص General Stream: برای نیروهای متخصصی که به نوعی به منیتوبا وابستگی دارند ولی شرایط اقدام از طریق یکی از برنامه های بالا را ندارند مانند دانشجویی که سابقه تحصیل در منیتوبا دارد ولی هنوز مدرک نگرفته است.
- مهاجرت تجاری Business Immigration: که شامل دو برنامه است
۱- برنامه سرمایه گذاری تجاری Provincial Nominee Program for Business:
۲- برنامه سرمایه گذاری تجاری کشاورزان جوان Young Farmers Nominee Program:
برنامه کارآفرینی و مزرعه شامل سه برنامه خواهد بود. کارآفرینان٬ مزرعه داران و کشاورزان جوان.

این استان برنامه های متعددی را برای جذب مهاجر به آلبرتا دارد که مهمترین آنها به شرح زیر می باشند:
مهاجرت نیروی کار:
الف ) مهاجرت نیروی متخصص
شرایط:
داشتن پیشنهاد کار تمام وفت و دائم (برای مدت زمان محدود نباشد) از کارفرمای مستقر در آلبرتا
داشتن تجربه کار،تحصیلات و کیفیت کافی مرتبط با شغل پیشنهادی
ب ) مهاجرت نیروهای نیمه متخصص
*کارگران صنایع غذائی وآشامیدنی
* کارگران صنعت هتلداری شامل :
۱- گارسون ها و خدمتکاران هتل
۲- کارمندان پذیرش هتل
*کارگران صنایع تولیدی
*کارگران صنعت حمل و نقل و کامیونداری
شرایط:
داشتن پیشنهاد کار
داشتن تجربه کار، (مرتبط با شغل پیشنهادی)
مهاجرت مزرعه داران خود اشتغال:
شرایط:
سابقه اداره یک مزرعه یا شرکت در بخش کشاورزی
داشتن تحصیلات و تجربه کاری مرتبط با مزرعه داری و راه انداری یک مزرعه در آلبرتا
داشتن طرح اجرائی برای کشاورزی (Business Plan ) به منظور اجرا در آلبرتا
گواهی از موسسات مالی کانادائی مبنی بر ابراز تمایل به تامین منابع مالی مورد نیاز وی
سرمایه گذاری به میزان حداقل ۵۰۰ هزار$ کانادائی در پروژه مورد نظر
داشتن دارائی حداقل به میزان ۵۰۰ هزار $ یا اثبات دسترسی به منابع مالی به این مقدار
سفر به آلبرتا و مصاحبه با افسر مهاجرت

در این استان الزامی به امضای قرارداد ضمانت و پرداخت مبلغی برای ضمانت تعهد نیست.
اداره مهاجرت استان نیو برانزویک در سه گروه به جذب مهاجر اقدام می کند:
الف - مهاجرین تجاری
Business Applicants

برای پذیرفته شدن در این برنامه لازم است که متقاضی ۵۰ امتیاز از مجموع ۹۳ امتیاز را در پنج زمینه سن، زبان، تحصیلات، توانایی انطباق و تجربه بیزنس به شرح زیر بدست آورد.
ب – نیروی متخصص با حمایت کارفرما
Skilled Worker with Employer Support
در این گروه افراد تحصیل کرده و یا صاحبان مهارتهای فنی که بتوانند پاسخی به نیاز بازار کار این استان باشند را شامل می شود. متقاضیان بایستی خود شغل مورد نظر خود را یافته و پس از دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرما اقدام به درخواست مهاجرت نمایند.

ج - نیروی متخصص با حمایت خانواده
Skilled Woker with Family Support
برای افرادی که بستگان نزدیک در این استان دارند

اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد در هفت گروه به جذب مهاجر اقدام می کند:
الف – نیروی متخصص
Skilled Worker Stream
در این گروه افراد تحصیل کرده و یا صاحبان مهارتهای فنی که بتوانند پاسخی به نیاز بازار کار این جزیره باشند را شامل می شود. متقاضیان بایستی خود شغل مورد نظر خود را یافته و پس از دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای پرنس ادواردی اقدام به درخواست مهاجرت نمایند.
ب- صاحبان مهارتهای مورد نیاز
Critical Worker Stream
در این گروه هدف جذب صاحبان مهارتهایی است که بازار کار این جزیره در آن حرفه ها با کمبود نیروی کار مواجه است.
ج- دانش آموختگان خارجی
International Graduate Stream
در این گروه دانش آموختگان دانشگاههای کانادا که به تازگی تحصیل خود را تمام کرده اند هدف هستند.
د- خویشاوندی
Family Connection Stream
در این گروه افرادی که در این استان خویشاوند نزدیک دارند می توانند اقدام کنند.
ه- مجوز کار
Work Permit Stream
این روش شباهت بسیاری با روش تجاری دارد جز اینکه فرد بعد از قبولی در مصاحبه این استان ویزای موقت کار دریافت می کند و به این استان می رود و بعد برای مراحل بعدی و دریافت اقامت اقدام می کند.
برنامهٔ دولت این استان برای جذب سرمایه گذار اختصاص دارد به کسانی‌ که سابقه مالکیت یا اداره یک مزرعه را دارند یا در این زمینه تجربهٔ کاری مرتبط دارند.
شرایط لازم برای اقدام:
۱- داشتن ۳ سال سابقه مالکیت یا اداره یک مزرعه و یا داشتن تجربهٔ کاری مرتبط در۵سال گذشته ؛
۲- داشتن حداقل ۱۵۰.۰۰۰ دلار دارائی خالص پس از کسر تمام هزینه‌های مربوط به سفر به استان برای تحقیقات،مهاجرت ، استقرار و آغاز زندگی‌ برای خود و همراهان پیش از خرید مزرعه؛
۳- ارأیه بیزینس پلان با موضوع تولید محصولات غذائی (برای اطلاعات بیشتر در مورد محتوای بیزینس پلان به جزوه راهنمای تدوین بیزینس پلان در ضمائم نگاه کنید)؛
۴- متقاضی بخواهد که حداقل ۱۰۰.۰۰۰ دلار کانادا، از طریق خرید مزرعه، یا بیزینس فعال دیگر و یا مشارکت در بیزینس‌های دیگر(مثلا خرید زمین یا ماشین آلات ، سرمایه گذاری در سرمایه در گردش یک بیزینس) در این استان سرمایه گذاری نماید.در صورت شراکت متقاضی باید حداقل ادارهٔ یک سوم آن بیزینس را شخصاً به عهده بگیرد؛
۵- برای انجام تحقیقات یک سفر حداقل ۵ روزه همانند آنچه در استان‌های دیگر گفتیم انجام دهد؛
۶- برای اثبات مهارتهای زبانی خود (انگلیسی‌ یا فرانسه) مدرکی‌ در سطح حداقل متوسط ارائه دهد؛
۷- سنّ متقاضی بین ۲۱ تا ۵۵ سال باشد؛
۸- حداقل تحصیلات متوسطه (۱۲ سال) را یا یک دورهٔ فنی‌ حرفه‌یی‌ از موسسات معتبر تمام کرده باشد؛
۹- اگر فعالیت در بیزینس مورد نظر متقاضی مستلزم کسب مجوز یا مدرک خاصی‌ در این استان هست، باید قبل آاز اقدام با آن انجمن، نظام صنفی، یا اتحادیه، (در سطح استانی یا کشوری) مکاتبه نموده، و آن مرجع تائید کند که متقاضی شرایط لازم برای دریافت آن مجوز یا مدرک را دارد. برای
۱۰- متقاضی یا همسرش مهارتی داشته باشند که در کنار کار کشاورزی بتوانند در این استان کسب در آمد نمایند؛
تماس با ما:
ایران : آدرس ایران : تهران ،زعفرانیه، خیابان جامی شرقی، برج پارسا
کانادا: Suite 200 - 100 Park Royal West Vancouver, BC V7T 1A2
تماس مستقیم با ما : از ۹ شب تا ۱۱ صبح به وقت تهران
تهران: ۰۹۱۲۱۲۵۹۹۳۱ - ۸۵۳۱۴۶۳۱ - ۲۶۸۰۱۷۷۵
کانادا : ۶۰۴۶۵۷۱۳۷۷-۰۰۱